Loodgietersnel.nl

24/7 service

Bel snel

banner-v2

Heeft u een probleem?

loodgieters

Heeft u een probleem in huis of ergens anders? Dat kan verschillen oorzaken hebben en wij raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Loodgietersnel.nl. Wij kunnen de schade beperken en lossen uw probleem professioneel op. U kunt ons bereiken op ons servicenummer 010 – 2104032. Probeer uw probleem zo goed mogelijk te beschrijven, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

24 uur beschikbaar voor uw problemen

Lekkages zijn altijd vervelend en kunnen veel schade veroorzaken. De loodgieters van Loodgietersnel.nl staan daarom 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar. Heeft u een lekkage die u snel verholpen wil hebben? Bel dan direct naar 010 – 2104032 en u heeft direct een loodgieter aan de lijn.

Als u met 010 – 2104032 heeft gebeld, dan komt er zo snel mogelijk één van onze loodgieters uw kant op om uw probleem goed en professioneel te verhelpen.

Wij kunnen verschillende soorten problemen voor u verhelpen:

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • CV-Storingen
  • Installatiewerk

loodgieter-24uurProblemen voortaan voorkomen?

Een simpel probleem kan vaak uitlopen tot een groot probleem die veel schade kan veroorzaken. Het in kaart brengen van de conditie van uw leidingen is dan ook zeker aan te raden. De loodgieters van Loodgietersnel.nl kunnen uw leidingen inspecteren en u op de hoogte brengen van de conditie van uw leidingen. Hierbij worden eventueel kleine reparaties uitgevoerd om in de toekomst bij u problemen te voorkomen.

Wilt u meer info over het inspecteren van uw leidingen en het doen van kleine reparaties?
Bel direct  naar 010 – 2104032 en één van de loodgieters van Loodgietersnel.nl zal u direct antwoord geven op al uw vragen.

Stuur uw vraag

Heeft u een snelle vraag, dan kunt u die hier versturen en krijgt u z.s.m. een reactie terug.

Start typing and press Enter to search